קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

לבשל את הספר: פפרדלה עם אסקרול

לבשל את הספר: פפרדלה עם אסקרול
לבשל את הספר: פפרדלה עם אסקרול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 336 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו יין, מלח, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה, מרק עדשים ומרק אסקרול (מאויר של קוק), ו לבשל את הספר: PBJ.

הוראות

1
שים סיר גדול של מים על חום גבוה, ולהתחיל להביא אותו לרתיחה. בינתיים, במחבת רחבה, לחמם את השמן בעדינות עם פתיתי צ ' ילה מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את escarole, ערבוב אותו לנבול בשמן.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את היין והמים; מכסים חלקית את המחבת, ומאפשרים למסקרול לבשל במשך כ 6 דקות. שים פסטה במים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'