לבשל את הספר: פפרדלה עם אסקרול
לבשל את הספר: פפרדלה עם אסקרול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 336 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו יין, מלח, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה, מרק עדשים ומרק אסקרול (מאויר של קוק), ו לבשל את הספר: PBJ.
הוראות
שים סיר גדול של מים על חום גבוה, ולהתחיל להביא אותו לרתיחה. בינתיים, במחבת רחבה, לחמם את השמן בעדינות עם פתיתי צ ' ילה מיובשים.
מוסיף את escarole, ערבוב אותו לנבול בשמן.
מוסיפים את היין והמים; מכסים חלקית את המחבת, ומאפשרים למסקרול לבשל במשך כ 6 דקות. שים פסטה במים הרותחים.