לבשל את הספר: תבשיל צ'ילה תפוחי אדמה וירוק
לבשל את הספר: תבשיל צ'ילה תפוחי אדמה וירוק נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שן שום, כמון טחון, קרם כדי לסיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: לבשל את הספר: צ'ילה ורדה, צ'ילה הירוקה, תפוחי אדמה ונזיד משחק, ו לבשל את הספר: צדפות פיצה צ'ילה.
הוראות
קוצצים את הצ ' ילי בגסות.
מחממים את השמן בסיר רחב; מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את כוסברה, כמון, שום ותפוחי אדמה, ואחריו צ ' ילה יחד עם 1/2 כפית מלח ולתת מערבבים. מבשלים יחד של כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף את המים או המניה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה.
לבשל ולכסות עד תפוחי האדמה מתרככים לחלוטין, על 25 דקות. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. בשלב זה אתה יכול לרסק את תפוחי האדמה, או לפחות כמה מהם לתת את המנה סוג שמנת של רקע, אם תרצה.
יוצקים לתוך קערה; מוסיפים מנה של שמנת חמוצה וכוסברה קצוצה.