לב ארטישוק וזית קצוץ קרוסטיני
לב ארטישוק וזית קרוסטיני קצוץ עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם זיתים, עגבניה רומא, לחם שאור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. נסו ארטישוק וזית קרוסטיני, ארטישוק-זית קרוסטיני, ו לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מסדרים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה ומברשת צמרות עם 3 כפות שמן זית כתית מעולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פריך, 8 עד 10 דקות.
מערבבים לבבות ארטישוק, זיתים, עגבניות, בצל, 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, ו 1/4 גבינת פרמזן כוס יחד בקערה.
תערובת ארטישוק כף על פרוסות לחם קלוי.
מפזרים 1/4 הנותרים גבינת פרמזן כוס.
להחזיר פרוסות לחם לתנור; אופים עד תערובת ארטישוק מחומם דרך גבינת פרמזן נמס, 3 עד 5 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.