קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

לובסטר וצ'ילי ירוק צ' אודר עם תירס קלוי ירוק צ'ילה רליש

לובסטר וצ'ילי ירוק צ' אודר עם תירס קלוי ירוק צ'ילה רליש
לובסטר וצ'אודר צ' ילה ירוק עם תירס קלוי ירוק צ'ילה רליש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 618 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שום, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צ'ילה ירוקה צלויה ומרק תירס, מרק תירס וצ'ילה ירוק, ו קפה ו Ancho צ'ילה חצאית סטייק עם ירוק צ' ילה-תפוח להתענג.

הוראות

1
תסיר את הטפרים מהלובסטרים. בזהירות לפצח את הטפרים ולנסות להסיר את הבשר ב 1 חתיכת ולהניח בצד לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
הסר את בשר הזנב לקצוץ לחתיכות 1 אינץ ' ולהניח בצד במקרר. שמור את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
ממיסים חמאה בעציץ בינוני על חום בינוני; מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד רך. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את היין, פגזי לובסטר, וקלחי תירס ומבשלים עד מופחת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים 4 כוסות של מלאי הלובסטר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מניית לובסטרמניית לובסטר
5
להוסיף 2 כוסות של התירס ולתת לבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
הסר את קליפות הלובסטר וקלחי תירס.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
להעביר את המרק למעבד מזון ולעבד עד חלקה. מסננים לסיר נקי ולהביא לרתיחה. מערבבים את בשר הלובסטר, נשאר 1 כוס גרעינים קלויים תירס וצ ' ילי ירוק ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
1 כף בצל ירוק, קצוץ דק1 כף בצל ירוק, קצוץ דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
מניחים שמנת כבדה בסיר בינוני ולהפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מוסיפים את השמנת המופחתת למרק ומערבבים עד לשלב, אם המרק נראה עבה מדי, מוסיפים מעט ממלאי הלובסטר שנותר מעט דק. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בכוסברה. מצקת לתוך קערות העליון עם כמה כפות של הנאה, טופר לובסטר ועלי כוסברה טריים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מניית לובסטרמניית לובסטר
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
10
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר תירס מן המים, מניחים על דפי אפייה וצולים בתנור עד מכרז מעט חרוך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
בואו להתקרר מעט, להסיר קליפות וגרעינים ומניחים גרעינים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לשלב.
14
בואו להתענג לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר בתפריט? נסה זיווג עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. אתה יכול לנסות לה Cablisienne Chablis Cote de Lechet Premier Cru. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
La Chablisienne Chablis Cote de Lechet Premier Cru
La Chablisienne Chablis Cote de Lechet Premier Cru