לובסטר Capellini עם כרישה-רוטב שמנת טרגון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Capellini לובסטר עם רוטב שמנת כרישה טרגון. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם שמנת כבדה, טרגון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו כרישה ממולאת סהרונים עם רוטב שמנת לובסטר, עוף ברוטב שמנת טרגון, ו עוף ברוטב שמנת טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמיס 3 כפות של החמאה.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 5 דקות.
מוסיפים את היין וטרגון קצוץ ומבשלים עד שהיין מתאדה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד הקרם מופחת מעט, על 10 דקות. לגרד את התערובת לתוך בלנדר מחית עד חלקה. החזירו את רוטב הכרישה הקרמי לסיר והתבלו במלח ופלפל. כסה וחמם.
ממיסים 1 כף החמאה במחבת קטנה.
מוסיפים את הסלק הגרוס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מכרז, כ 8 דקות. מערבבים במיץ לימון.
בסיר בינוני, להמיס את 4 כפות הנותרים של חמאה במים על חום נמוך בינוני, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים את בשר הלובסטר ומבשלים רק עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות. תתחמם.
בינתיים, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד בקושי אל דנטה.
מסננים, הזמנה 1 כוס מי בישול הפסטה. החזירו את הפסטה לסיר והוסיפו את רוטב הכרישה, מי פסטה שמורים וחמאה מהלובסטר, מתבלים במלח ופלפל וזרקו למעיל.
מעבירים את הפסטה לצלחות או קערות רדודות ומעלה עם בשר הלובסטר.
מקשטים עם הסלק ועלי הטרגון ומגישים מיד.