קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

לוחשת Crisper: סקווש וקינואה עם רוטב כוסברה-ליים

לוחשת Crisper: סקווש וקינואה עם רוטב כוסברה-ליים
הלוחש Crisper: סקווש קינואה עם רוטב כוסברה-סיד נטול גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ים, פלפל, דלעת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-274 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הלוחש Crisper: צנצנת קיסר, הלוחש Crisper: מהו Cucuzza, ו הלוחש Crisper: מה לעשות עם יותר מדי כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
חותכים את הדלעת לרבעים. לגרוף החוצה ולהשליך את הזרעים עיסת סיבי.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חותכים כל רבעון סקווש לתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
מניחים פלחי סקווש על תבנית אפייה וזורקים עם 1 כף שמן זית ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סכין קילוףסכין קילוף
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
מורחים את הפרוסות בשכבה אחת במחבת. צלוי במשך כ 30 דקות, עד רך מעט השחמה. שים בצד כדי להתקרר מעט. (לחלופין, אם יש לך תנור הסעה, זה נהדר להשתמש כאן, ב 400 ° F.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
בינתיים, למקם את קינואה בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב, עד קלוי קלוי, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
7
מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים, חשופים, עד שקינואה הופכת שקופה ומים נספגים כמעט, כ -10 דקות. ואז מערבבים בתרד התינוק בבת אחת, מניחים מכסה על הסיר, ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
חסה רומית או חסה ירוקה, קרועהחסה רומית או חסה ירוקה, קרועה
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
8
כדי להפוך את הרוטב, לטאטא יחד את הנותרים 2 כפות שמן זית, גרידת סיד ומיץ, הנותרים 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
בקערה גדולה, מניחים את הדלעת הקלויה, תערובת קינואה-תרד, כוסברה קצוצה, וזרעי דלעת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
10
טפטוף עם ההלבשה ולזרוק בעדינות למעיל.
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. שומר היטב במקרר עד שלושה ימים.