קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

לומי לומי סלמון

לומי לומי סלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לומי לומי סלמון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 318 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 24 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם מלח כשר, סוכר, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלט סלמון בסגנון טקסס לומי לומי לומי, סלמון מלוח וסלט עגבניות עם בצל (Aka Lomi Lomi סלמון, ו לומי לומי סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המלח והסוכר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים 2 חתיכות ארוכות של פלסטיק לעטוף על משטח עבודה, חופפים אותם כדי ליצור צלב. שים חצי כוסברה באמצע לעטוף פלסטיק העליון עם חצי תערובת מלח סוכר. לחץ על הסלמון לתוך התערובת, וודא כי תחתית הדג מכוסה במלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
סלמוןסלמון
סוכרסוכר
דגיםדגים
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מפזרים את הסלמון עם תערובת המלח-סוכר הנותרים לשפשף אותו, ואז למקם את שאר הכוסברה על גבי. לעטוף בחוזקה בפלסטיק ומקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
סלמוןסלמון
סוכרסוכר
מלחמלח
עוטףעוטף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
למחרת, לפתוח את הסלמון, לשטוף את המלח יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
מלחמלח
5
חותכים לקוביות 1/4 ל-1/2 אינץ'.
6
הפוך את הסלט: לזרוק את הסלמון, כוסברה, עגבניות, בצל ירוק, חלפיניו, שמנים צמחיים שומשום ומיץ ליים בקערה. (באופן מסורתי, סלמון נרפא הוא flaked ו" עיסה " עם מרכיבים אחרים ביד.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
בצל ירוקבצל ירוק
ירקירק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
עגבנייהעגבנייה
סלמוןסלמון
זרעי שומשוםזרעי שומשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מקשטים את הסלט באגוזי מקדמיה קצוצים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
8
צילום: קאנה אוקדה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.