לזניה בקר ובכמל
לזניה בקר ובשמל עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 46 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל 822 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בייקון, חמאה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. הציון הזה די טוב. נסו לזניה עם פטריות, עגבניות ורוטב בשמל, לזניה עם ירקות סתיו, גרוי סיידר, ומרווה ב 'סייגצ' מל, ו ימי ראשון מלוחים: לזניה בולונז עם רוטב בשמל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
לרוטב הבשר: בסיר גדול או בתנור הולנדי קטן מבשלים את הבייקון על אש בינונית-גבוהה עד שהוא כמעט פריך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הבצל והגזר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד לריכוך, עוד 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הבקר הטחון ומבשלים עד שהבקר כבר לא ורוד, 6 עד 7 דקות. מתפיחים את התבנית עם היין ומוסיפים את רוטב המרינרה והקינמון. ממלאים את הצנצנת רבע מלא במים, מסובבים אותה כדי לאסוף כל רוטב שנשאר מאחור, ומוסיפים אותו לסיר.
מחממים את החלב במיקרוגל למשך 2 דקות. בסיר גדול על אש בינונית ממיסים את החמאה ואז מקציפים פנימה את הקמח. מבשלים תוך הקצפה מתמדת למשך 2 דקות.
מקציפים פנימה את החלב החם ומבשלים עד להסמכה, תוך הקצפה תכופה, כ -10 דקות.
מוסיפים את אגוז המוסקט, השום, המלח והפלפל ומניחים בצד.
לשכבת גבינת הקוטג': בבלנדר או במעבד מזון מוסיפים את גבינת הקוטג', הביצה והפרמזן, ודופקים עד שגבינת הקוטג ' קטנה (התערובת תדמה לריקוטה). מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
להרכבה: מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס בישול.
מורחים 1/4 כוס מים בתוספת 1/4 כוס רוטב בשר בתחתית התבנית.
הניחו 3 אטריות חוצה במחבת. מחלקים את תערובת גבינת הקוטג ' לשניים. מחלקים את רוטב הבשר הנותר בשליש. מחלקים את הגבינה המגורדת לרבעים. מחלקים את הבשמל לשליש.
מוסיפים את השכבות לפי הסדר הבא: גבינת קוטג', רוטב בשר, גבינה מגורדת ובכמל. לאחר מכן, הוסיפו שכבה נוספת של אטריות, גבינת קוטג', רוטב בשר, גבינה מגוררת ובכמל. לבסוף מוסיפים את 3 האטריות הנותרות, רוטב הבשר, הגבינה המגוררת והבצ ' מל. מרססים חתיכת נייר כסף גדולה בתרסיס בישול ומכסים היטב את הלזניה.
מסירים את נייר הכסף ומעליהם את הגבינה המגוררת שנותרה ומבשלים 10 דקות נוספות, או עד שהלזניה מבעבעת. אפשר ללזניה לנוח 15 דקות לפני שחותכים לריבועים ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו]()
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.