אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לאגנאן Lasgananananan בריא לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מוצרלה, בזיליקום, בשר טחון נוסף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי Food.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 51% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: לזניית בשר בריאה יותר, בריא יותר אחד מחבת סיר לזניה: ארוחה 30 דקות, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה).
הוראות
1
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה ולנקז.בינתיים, בשרים חומים עם פטריות, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
לנקז ולחזור למחבת או סיר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
3
מוסיפים עגבניות, רסק עגבניות, בזיליקום ומרג ' ורם לתערובת הבשר. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.מחממים תנור ל-37
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.