קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות1
ציון בריאות91
מגזין

לזניה זוקיני

לזניה זוקיני
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לזוקיני לאגנאן לנסות. מנה אחת מכילה 4875 קלוריות, 209 גרם חלבון ו 316 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, גזר, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", לזניה זוקיני, ו לזניה זוקיני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממלאים סיר עם מים מלוחים, מביאים לרתיחה, ומניחים את האטריות לזניה לתוך המים הרותחים, אחד בכל פעם. מערבבים בעדינות כדי לשמור על האטריות מלהידבק זה לזה; להגדיר חום בינוני, ומרתיחים עד האטריות רכות אבל עדיין מוצק לנשיכה, 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
ניקוז במעטפת להגדיר בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
ממיסים את קוביות המרק במים הרותחים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
מיםמים
5
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה, ומבשלים ומערבבים את הבצל והשום עד חום זהוב, על 10 דקות. להפחית את החום במידת הצורך כדי לשמור על הירקות מפני שריפה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
לטאטא את הקמח והמלח למחבת, ואז לטאטא בתערובת מרק עוף וחלב בתוספות קטנות, לטאטא כדי ליצור רוטב חלק. מערבבים את גבינת השמנת לתוך הרוטב, ערבוב עד גבינת שמנת נמסה ומשלבת לתוך הרוטב. מערבבים גזר, בזיליקום, ופלפל שחור, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד הרוטב כמעט חוזר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
פלפל שחורפלפל שחור
גבינת שמנתגבינת שמנת
גזרגזר
באזיל!באזיל!
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
7
הסר מהחום.
8
מורחים 1 כוס רוטב לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן, העליון עם 3 אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מורחים 1 כוס גבינת קוטג ' על האטריות, ואז למעלה עם 1 כוס יותר של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
פסטהפסטה
רוטברוטב
10
מורחים חצי מקישואים פרוסים על הרוטב ומפזרים 1/3 כוס גבינת פרמזן ו-2/3 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים יותר, מסתיים עם 3 אטריות לזניה, כוס 1 הסופית של רוטב, 1/3 כוס אחרונה של גבינת פרמזן, ו 2/3 כוס הסופי של גבינת מוצרלה. מכסים את הצלחת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
אטריות לזניהאטריות לזניה
פרמזןפרמזן
קישואיםקישואים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
אופים בתנור שחומם מראש עד חם מבעבע, כ -35 דקות; להסיר את נייר הכסף, לחזור לתנור, ואופים עד הגבינה הוא חום זהוב, כ -15 דקות נוספות. אפשר לזניה לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.