לזניה זוקיני
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לזוקיני לאגנאן לנסות. מנה אחת מכילה 4875 קלוריות, 209 גרם חלבון ו 316 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, גזר, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", לזניה זוקיני, ו לזניה זוקיני.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממלאים סיר עם מים מלוחים, מביאים לרתיחה, ומניחים את האטריות לזניה לתוך המים הרותחים, אחד בכל פעם. מערבבים בעדינות כדי לשמור על האטריות מלהידבק זה לזה; להגדיר חום בינוני, ומרתיחים עד האטריות רכות אבל עדיין מוצק לנשיכה, 8 עד 9 דקות.
ניקוז במעטפת להגדיר בכיור.
ממיסים את קוביות המרק במים הרותחים, ומניחים בצד.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה, ומבשלים ומערבבים את הבצל והשום עד חום זהוב, על 10 דקות. להפחית את החום במידת הצורך כדי לשמור על הירקות מפני שריפה.
לטאטא את הקמח והמלח למחבת, ואז לטאטא בתערובת מרק עוף וחלב בתוספות קטנות, לטאטא כדי ליצור רוטב חלק. מערבבים את גבינת השמנת לתוך הרוטב, ערבוב עד גבינת שמנת נמסה ומשלבת לתוך הרוטב. מערבבים גזר, בזיליקום, ופלפל שחור, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד הרוטב כמעט חוזר לרתיחה.
מורחים 1 כוס רוטב לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן, העליון עם 3 אטריות לזניה.
מורחים 1 כוס גבינת קוטג ' על האטריות, ואז למעלה עם 1 כוס יותר של רוטב.
מורחים חצי מקישואים פרוסים על הרוטב ומפזרים 1/3 כוס גבינת פרמזן ו-2/3 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים יותר, מסתיים עם 3 אטריות לזניה, כוס 1 הסופית של רוטב, 1/3 כוס אחרונה של גבינת פרמזן, ו 2/3 כוס הסופי של גבינת מוצרלה. מכסים את הצלחת בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם מבעבע, כ -35 דקות; להסיר את נייר הכסף, לחזור לתנור, ואופים עד הגבינה הוא חום זהוב, כ -15 דקות נוספות. אפשר לזניה לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.