קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות32
מגזין

לזניה ירקות גן

לזניה ירקות גן
לזניה ירקות גן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 459 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת ריקוטה, שיני שום, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בגבינת השמנת תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גבינת שמנת קינוח טריזים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. ציון זה מוצק. נסו לזניה בגינה, גן ירקות פריטטה, ו מטבל חומוס ירקות בגינה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את תשעת המרכיבים הראשונים בקערה גדולה; לזרוק לציפוי. מסדרים על שתי תבניות אפייה משומנות בגודל 15 על 10 על 1.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים 10-15 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בינתיים, בתנור הולנדי, מטגנים פטריות, בצל ושום בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את שאר מרכיבי הרוטב; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, 10-12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
בקערה גדולה משלבים את מרכיבי המילוי.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מורחים 1 כוס רוטב לתוך משומן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
שכבו שליש מהאטריות, שליש מתערובת גבינת הריקוטה, מחצית מהירקות,שליש מהרוטב שנותר ושליש מתערובת הגבינה; חזור. למעלה עם אטריות שנותרו, תערובת ריקוטה, רוטב תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מכסים ואופים 35-40 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תן לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פורטובלו קצוצות דקפטריות פורטובלו קצוצות דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרחי ברוקולי טרייםפרחי ברוקולי טריים2kgsפחיות כל אחד) עגבניות מרוסקותפחיות כל אחד) עגבניות מרוסקות2largesגזר, ג'וליאןגזר, ג'וליאן227פלפל האבנרוחבילת גבינת שמנת, מרוכךחבילת גבינת שמנת, מרוכך2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון340פלפל האבנרותערובת גבינה איטלקית גרוסה כוסותתערובת גבינה איטלקית גרוסה כוסות3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תיבול איטלקיתיבול איטלקי12אטריות לזניה ללא בישולאטריות לזניה ללא בישול591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפלים אדומים מתוקים, ג'וליאןפלפלים אדומים מתוקים, ג'וליאן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים, פרוסים באלכסון 1/4 אינץ'. עבהקישואים, פרוסים באלכסון 1/4 אינץ'. עבה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי ברוליו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
ריקאסולי ברוליו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ריקאסולי ברוליו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. תווים ברורים של תותים, פטל, תבלינים ווניל בולטים על האף. היין רך ומתקפל על החיך; האיזון הנכון בין חומציות לטאנינים משאיר טעם לוואי נעים ומתמשך בפה.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 15% מרלו, 5% קברנה סוביניון.