לזניה ירקות גן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 459 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת ריקוטה, שיני שום, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בגבינת השמנת תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גבינת שמנת קינוח טריזים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. ציון זה מוצק. נסו לזניה בגינה, גן ירקות פריטטה, ו מטבל חומוס ירקות בגינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את תשעת המרכיבים הראשונים בקערה גדולה; לזרוק לציפוי. מסדרים על שתי תבניות אפייה משומנות בגודל 15 על 10 על 1.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים 10-15 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בינתיים, בתנור הולנדי, מטגנים פטריות, בצל ושום בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את שאר מרכיבי הרוטב; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, 10-12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
בקערה גדולה משלבים את מרכיבי המילוי.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מורחים 1 כוס רוטב לתוך משומן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי ברוליו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
ריקאסולי ברוליו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. תווים ברורים של תותים, פטל, תבלינים ווניל בולטים על האף. היין רך ומתקפל על החיך; האיזון הנכון בין חומציות לטאנינים משאיר טעם לוואי נעים ומתמשך בפה.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 15% מרלו, 5% קברנה סוביניון.