קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

לזניה מעוף לימון

לזניה מעוף לימון
לזניה עוף לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת ריקוטה, לא להרתיח אטריות לזניה, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: לזניה מעוף לימון, לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו נקניק, צ'ארד, ולזניה לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בעדינות מעיל צלחת אפייה מרובע 2 ליטר עם ספריי בישול; להפריש. בסיר לשלב רוטב פסטה קלאסיקו® אור שמנת אלפרדו צלפים. מביאים רותחים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. כפית 1/3 כוס של רוטב פסטה אלפרדו שמנת קלאסיקו® אור לתוך צלחת מוכנה. למעלה עם 2 אטריות לזניה. בקערה מערבבים יחד ריקוטה, 1 כוס גבינת פונטינה, ו 1 כפית של קליפת לימון. כפית חצי מתערובת הגבינה על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים 2 כפות פרמזן. למעלה עם חצי מהעוף. כפית חצי רוטב הפסטה שנותר על פני שכבת עוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
למעלה עם 2 יותר אטריות, נשאר תערובת ריקוטה, ועוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4
מוסיפים עוד 2 אטריות, שאריות רוטב ומפזרים פונטינה ופרמזן שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד, מכוסה, על מתלה חוט במשך 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
מפזרים עם קליפת לימון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון