קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

לזניה מקסיקנית

לזניה מקסיקנית
לזניה מקסיקנית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך שמנת של מרק פטריות, טורטיות תירס, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים נקניק בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
ניקוז. מערבבים שעועית ואת החומרים הבאים 5; לבשל עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3
מערבבים יחד מרקים ורוטב אנצ ' ילדה בסיר; מבשלים עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
כפית שליש רוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'; העליון עם 3 טורטיות. כפית חצי תערובת בשר ושליש רוטב על טורטיות; מפזרים חצי גבינת צ ' דר. למעלה עם 3 טורטיות; לחזור על שכבות מסתיים עם טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק והבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
6
אופים ב 350 במשך 30 דקות. למעלה עם אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון