לזניה מקסיקנית
לזניה מקסיקנית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך שמנת של מרק פטריות, טורטיות תירס, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
ניקוז. מערבבים שעועית ואת החומרים הבאים 5; לבשל עד מחומם היטב.
מערבבים יחד מרקים ורוטב אנצ ' ילדה בסיר; מבשלים עד מחומם היטב.
כפית שליש רוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'; העליון עם 3 טורטיות. כפית חצי תערובת בשר ושליש רוטב על טורטיות; מפזרים חצי גבינת צ ' דר. למעלה עם 3 טורטיות; לחזור על שכבות מסתיים עם טורטיות.
מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק והבא 3 מרכיבים.
אופים ב 350 במשך 30 דקות. למעלה עם אבוקדו.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון