אם יש לך פולנטה, רוטב פסטו, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. נסו לזניה פטריות פולנטה, לזניה פולנטה עם רוטב פטריות שמנת, ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר, לשלב עגבניות חתוכות לקוביות, עגבניות מחית, שום, בזיליקום, אורגנו, דבש, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני במשך 45 דקות, המאפשר לעבות. מערבבים פטריות ובצל. לבשל במשך 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית ומבשלים חלקית את העוף מכל הצדדים עד שכבר לא ורוד מבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להסיר ולהניח בצד. באותו מחבת, לצרוב את חתיכות פולנטה בשמן זית הנותרים עד החיצוניות הם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מכסים את החלק התחתון של צלחת תבשיל עם חצי פרוסות פולנטה. התפשט דק כמחצית הפסטו על פולנטה. ואז לכסות את הפולנטה עם עוף, רוטב עגבניות וחצי כוס של גבינת מוצרלה. חזור על השכבות של פולנטה, פסטו, עוף ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר, לחשוף, העליון עם גבינת מוצרלה הנותרים. חזור לתנור, חשוף, עד גבינה מותכת, על 5 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.