לזניה פורטובלו קלויה ופרושוטו
המתכון קלוי Portobello ו Prosciutto לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. אם יש לך שאלוט, פרושוטו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: לזניה פטריות חצילים ופורטובלו קלויים, לזניה של ירקות צלויים ופרושוטו ברוטב אלפרדו, ו Portobello-המבורגרים פרושוטו.
הוראות
מברשת מסגרת אפייה גיליון עם 1 כף שמן זית. לזרוק פטריות עם 2 כפות שמן זית בקערה גדולה מעיל. מסדרים פטריות, צד זימים למעלה, בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים מלח ופלפל. צולים עד מכרז, כ -45 דקות. מגניב.
חותכים פטריות לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
בינתיים, חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
הוסף prosciutto; sauté עד השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים שאלוט, רוזמרין, ותימין. מבשלים עד שאלוט רך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. (פטריות ותערובת פרושוטו שאלוט יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד וצינה).
להביא חלב, מרק, עלה דפנה להתבשל בסיר גדול כבד על חום בינוני.
בואו לעמוד 10 דקות; להשליך עלה דפנה.
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית-נמוכה.
להקציף בקמח; מערבבים 2 דקות.
להקציף בתערובת חלב חם; להביא לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בגרוייר, פרמזן ואגוז מוסקט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך כמעט אבל מבושל מעט (אטריות יסיימו בישול בתנור).
מסננים ושוטפים במים קרים.
חמאה 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
מורחים 1 כוס רוטב על החלק התחתון של צלחת מוכנה. מסדרים 1/3 של אטריות על רוטב, חופפים כדי להתאים.
מורחים על רוטב 1 2/3 כוסות על אטריות. לארגן 1/2 של פטריות על רוטב. פיזור 1/2 של תערובת פרושוטו על פטריות. מסדרים 1/2 של אטריות שנותרו על פטריות, חופפים כדי להתאים.
מורחים 1 2/3 כוסות רוטב על אטריות. מסדרים את שאר הפטריות על גבי רוטב, מפזרים פרושוטו שנותר, ומעל עם אטריות שנותרו.
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות, מפזרים גבינת פרמזן, ונקודה עם חמאה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
אופים לזניה עד העליון הוא חום זהוב ורוטב מבעבע, על 45 דקות (על 1 שעה אם בקירור).
בואו לעמוד 20 עד 30 דקות לפני ההגשה.