קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

לזניה פטריות פולנטה

לזניה פטריות פולנטה
המתכון פטריות-פולנטה Lasgananne מוכן בערך 2 שעות ו 20 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 638 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פולנטה מיידית, פטריות שיטאקה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. מתכונים דומים: לזניה פולנטה עם רוטב פטריות שמנת, לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פולנטה.

הוראות

1
הפוך את הרוטב: להשרות את פורצ ' יני מיובש 3 כוסות מים חמים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
ניקוז, הזמנת 2 כוסות של הנוזל השריית. בערך לקצוץ את פורצ ' יני.
3
חום 1 כף כל חמאה ושמן זית בסיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים חצי מהכפתור ופטריות שיטאקה ומבשלים, ללא הפרעה, עד מעט השחמה על הקרקעית, כ 2 דקות. המשך לבשל, ערבוב, עד רך, 2 עד 3 דקות יותר; להעביר לקערה. חזור עם עוד 1 כף כל חמאה ושמן זית ואת הכפתור שנותר פטריות שיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להעביר לקערה ולהוסיף 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף כל חמאה ושמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הבצל ואת פורצ ' יני ומבשלים, ערבוב, עד הבצל רך, על 4 דקות. מערבבים את פתיתי שום ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד החשיך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
9
מוסיפים את שמורות 2 כוסות פורצ ' יני נוזלי, עגבניות מרוסקות, פטריות כפתור ו shiitake ו 1/2 כפית מלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
הכינו את הלזניה: הביאו 7 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול; העבירו לקערה חסינת חום גדולה. בינתיים, להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול נפרד. בהדרגה לטאטא את פולנטה ו 1 1/2 כפיות מלח לתוך קערה של מים חמים. מכסים את הקערה בחוזקה בנייר כסף ומניחים על הסיר של מים רותחים. להפחית את החום כך המים רותחים; לבשל את הפולנטה עד הנוזל נספג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
הסר מהחום, לחשוף ולהקציף במרץ בפרמזן, ביצים ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מברשת קלה צלחת אפייה 3 ליטר עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מורחים שליש של פולנטה בצלחת העליון עם חצי רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
מפזרים עם 1 מוצרלה כוס. חזור על השכבות (פולנטה, רוטב, מוצרלה), ולאחר מכן העליון עם שאר פולנטה. (אם הפולנטה מקבל עבה מדי, להקציף קצת מים חמים.)
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
רופף לכסות את הצלחת בנייר כסף ואופים עד מבעבע, 50 דקות עד 1 שעה. הפעל את המטגן. לחשוף את הלזניה העליון עם הנותרים 1 כוס מוצרלה; לטגן עד נמס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
18
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
19
צילום: Con Poulos

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות כפתור, גזוז ורבעיםפטריות כפתור, גזוז ורבעים425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות סן מרזאנו שלמות, מרוסקות בידעגבניות סן מרזאנו שלמות, מרוסקות ביד14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת פטריות פורצ'יני מיובשות, שטוףחבילת פטריות פורצ'יני מיובשות, שטוף2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה ועוד תוספת לציפויפטרוזיליה טרייה קצוצה ועוד תוספת לציפוי2ציפורןשום, טחוןשום, טחון8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולה, לתבנית האפייהשמן זית כתית מעולה, לתבנית האפייה1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פרמזן מגוררת כוס (אודותגבינת פרמזן מגוררת כוס (אודות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלק מגורד-גבינת מוצרלה דל שומןחלק מגורד-גבינת מוצרלה דל שומן5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרפולנטה מיידיתפולנטה מיידית0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה, גבעולים הוסרו, כובעים לרבעיםפטריות שיטאקה, גבעולים הוסרו, כובעים לרבעים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.