מתכון פירות ים - לזניה תרד יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו -40 דקות. במנה עיקרית זו יש 391 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם אטריות לזניה, בשר סרטנים, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה באמצעות זמן טבח מינימלי.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בינתיים, במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף צדפות; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן עד המשרד אטום. עם כפית מחוררת, להסיר לקערה בינונית.
מוסיפים בשר סרטנים ושרימפס; מכסים ושומרים בקירור. באותו מחבת, לבשל בצל ושום 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך. להפחית את החום נמוך; מערבבים בגבינת שמנת עד מתרכך. לנצח ברוטב אלפרדו ויין עם חוט להקציף; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדו
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
בשר סרטנים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בקערה בינונית, מערבבים יחד גבינת ריקוטה, 2 כוסות של תערובת הגבינה, התרד, בזיליקום וביצה; להפריש.
מורחים 1/2 כוס רוטב גבינת שמנת בתבנית אפייה. למעלה עם 3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
7
מורחים חצי מתערובת הריקוטה (כ -1 1/2 כוסות) ושליש מתערובת פירות הים (כ -1 כוס) על אטריות; מורחים עם 2/3 כוס של רוטב גבינת שמנת. למעלה עם 3 אטריות, נותר תערובת ריקוטה, חצי תערובת פירות ים הנותרים 2/3 כוס רוטב גבינת שמנת. למעלה עם שאריות אטריות, פירות ים ורוטב גבינת שמנת.