קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

לזניה פסטו מעוך ספגטי

לזניה פסטו מעוך ספגטי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. מתכונים דומים: לזניה פסטו מעוך ספגטי, לזניה פסטו עוף גבינה ממולא ספגטי סקווש, ו לזניה סקווש ספגטי.

הוראות

1
מניחים סל קיטור בסיר הלחץ שלך, מוסיפים 1 כוס מים, ומניחים את חצאי הסקווש בסל. חותם סיר לחץ ומבשלים בלחץ גבוה במשך 8 דקות. לשחרר לחץ, לחשוף, ולאפשר את הסקווש להתקרר עד שתוכל להתמודד עם זה בנוחות. באמצעות מזלג, לגרד את החוטים של " ספגטי."זה עלול לקחת קצת מאמץ וללכת נגד התבואה.”
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
סכין קילוףסכין קילוף
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
שים את גדילי סקווש לתוך מסננת להגדיר מעל קערה גדולה ולהניח בצד. (אתה יכול לבשל את הדלעת ספגטי מראש כל עוד אתה לנקז אותו היטב לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מחממים מחבת רוטב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
מוסיפים את הפטריות ו 1 שן שום קצוץ, יחד עם 1 כף מים. מערבבים ומכסים בחוזקה. מבשלים, ערבוב כל 60 שניות, עד הפטריות לרכך להפריש המיצים שלהם, על 3 דקות. לחשוף ולבשל עד שרוב הנוזל מתאדה. מתבלים קלות במלח ופלפל, אם תרצו, ומניחים בצד. הפוך את המילוי: התחל את מעבד המזון שלך ושחרר את 2 שיני שום קלופים. תהליך עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1
מניחים את כל החומרים לתוך בלנדר תערובת עד חלקה לחלוטין. מחממים תנור ל 191°. שמן קל 2 1/2 ל 3 צלחת תבשיל מלבני ליטר. (שלי הוא 9.5 x 6.5 x 3 אינץ ' עמוק.) להרכיב את הלזניה: כפית על 1/4 כוס רוטב הספגטי לתוך החלק התחתון של המנה, רק מספיק כדי מעיל התחתון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים חצי מדלעת הספגטי על הרוטב ומפזרים מלח ופלפל אם תרצו. זרוק את המילוי על הדלעת על ידי כפות גדולות ולאחר מכן להפיץ אותו באופן שווה. מסדרים את הפטריות מעל המילוי, ואחריו התרד, אם אתה משתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
3
יוצקים חצי מרוטב הגבינה על התרד והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מוסיפים את הדלעת הנותרת, מחליקים אותה לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
5
יוצקים את רוטב הספגטי שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
6
אופים במשך 15 דקות. ואז בזהירות, החל במרכז המחבת, יוצקים את רוטב הגבינה הנותר מעל, נזהרים לא להתיז את הרוטב על המחבת החמה. חזור לתנור ומבשל עד הלזניה מבעבעת בכל רחבי הקצוות, על 30-40 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
הסר מהתנור ולאפשר לעמוד לפחות 15 דקות-הרוטב יעבה ואת הלזניה יהיה פחות מימי ככל שהוא עומד.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים חמים.