קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

לזניה קלויה ירקות גביני

לזניה קלויה ירקות גביני
אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לג'יזי קלוי-ירק לאגנאן לנסות. והוא מספק כ 8 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת ריקוטה, תפוחי אדמה, אטריות לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לזניה ירקות גבינה, לזניה ירקות קלויים עם רוטב פלפל אדום קלוי, ו לזניה קלויה-ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חימום עד 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ריסוס התחתון הצדדים של מחבת רול ג 'לי, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים פלפלים, בצל, קישואים, תפוחי אדמה, פטריות, שמן, מתובל מתובל מלח ובזיליקום בקערה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים ירקות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים חשפו כ 30 דקות או עד פריך במכרז. מגניב במקצת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
ריסוס התחתון הצדדים של צלחת אפייה מלבנית, 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מערבבים גבינת ריקוטה, פסטו וביצה. קוצצים בגסות ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מניחים 3 אטריות לאורך בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מורחים עם חצי מתערובת ריקוטה. למעלה עם 2 כוסות ירקות 1 כוס גבינת פרובולון. חזור על שכבות, החל עם אטריות. למעלה עם שאריות 3 אטריות וירקות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
12
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד חם במרכז העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.