לזניה רביולי קלה
לזניה רביולי קלה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלקית, פלפל, סינטה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה רביולי קלה, לזניה רביולי קלה, ו רביולי סופר קל "לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים נקניק, בשר ושום; מבשלים 4 דקות או עד הבשר משחימים, ערבוב לעתים קרובות להתפורר. מערבבים ברוטב מרינרה, מלח ופלפל; מביאים רק לרתיחה.
הסר מהחום. מערבבים רביולי קפוא; לזרוק לשלב.
מעיל ברוילר מרובע 8 אינץ' - זכוכית בטוחה או צלחת אפייה קרמיקה עם ספריי בישול. תערובת רביולי כפית למחבת; למעלה באופן שווה עם גבינת מוצרלה. מכסים צלחת בחוזקה עם נייר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 40 דקות. לחשוף ומפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן-רג ' יאנו.
מטגן מחממים (להשאיר צלחת בתנור). צלייה 3 דקות או עד גבינה הוא תוסס מעט השחמה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto