קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות8
מגזין

לזניה של ליל חג המולד

לזניה של ליל חג המולד
המתכון ערב חג המולד לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. אם יש לך גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה קרטון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה מושלם עבור חג המולד. נסו צמחוני חג המולד חלק 2: לזניה פטריות, קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, ו עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי או כמה מחבת גדולה, לבשל את הבשר, נקניק, בצל ופלפל ירוק על חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את רוטב הספגטי, מרק, פטריות, רוטב ווסטרשייר, תיבול איטלקי, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל ואבקת שום. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
רוטב פסטהרוטב פסטה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
3
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את הביצים, גבינת קוטג', ריקוטה ומלח ופלפל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מורחים 2 כוסות רוטב בשר כל אחד לשני משומן 13-in. אקס-9-אין. אפיית כלים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
שכבה כל אחד עם 1/3 כוס גבינת פרמזן, ארבע אטריות, תערובת 1-1/4 כוסות גבינת קוטג ' ושלוש פרוסות גבינת מוצרלה. חזור על שכבות. למעלה עם האטריות שנותרו, רוטב בשר ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
אופים, חשוף, ב 350° במשך 45 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.