קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

לזניה תרד, פסטו, פונטינה

לזניה תרד, פסטו, פונטינה
לעולם אין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות תרד, פסטו ופונינה לאסגנאן. מנה אחת מכילה 1061 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו חמאה, לא להרתיח 7 x 3 1/2 אינץ אטריות לזניה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לזניה תרד, פסטו, פונטינה, לזניה תרד עם פסטו אגוז, ו לזניה פסטו עם תרד ופטריות.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר גדול וכבד בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2
מוסיפים קמח ו whisk1 דקה (לא חום).
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מוסיפים חלב ויין ומקציפים עד חלקה. לבשל untilsauce מתעבה ומגיע לרתיחה, whiskingstantly, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הסר מחום.
5
להקציף בגבינת פרמזן ומלח. רוטב העונה לפי הטעם pepper.DO קדימה: רוטב יכול להיות מורכב עד 1 dayahead. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
שמן חום בסיר גדול overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים שאלוט ושום.Sauté עד שאלוט לרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
3
הוסף את כל התרד (סיר יהיה מלא). Cookspinach עד נבול אבל עדיין ירוק בהיר, זורק לעתים קרובות, על 3 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר תרד מסננת גדולה להגדיר overbowl; reserve pot. לחץ על עודף liquidfrom תרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים 10 עד 15 דקות יותר.
5
להחזיר נוזל מנוקז מן סיר spinachto שמורות. מרתיחים עד נוזל הוא רדוקכדי זיגוג. להחזיר תרד לסיר וtoss1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר תרד מחום.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מערבבים ברוטב 1 1/2 כוסות. תרד העונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
מניחים אטריות largebowl. למלא קערה עם מי ברז חמים. אז קח פודלים עד גמיש, ערבוב occasionallyכדי להפריד, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים גדולגיליון נייר קלף על משטח העבודה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
להעביר אטריות קלף ב singlelayer, רועד את עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מחממים תנור ל 177°. חמאה 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים ריקוטה, פרמזן, וקליפת לימון בקערה בינונית.מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מורחים 1/2 כוס רוטב דק מעל תחתית מנה מוכנה. למעלה עם 3 אטריות, מסודרים זה לצד זה ומכסים רובתחתית המנה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מורחים מחצית spinachmixture מעל (כ 1 1/2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
מפזרים 1 / 3 כוס פונטינה. למעלה עם 3 אטריות וחצי תערובת ריקוטה (נדיב 1 3/4 כוסות). Drophalf של פסטו על ידי כפית, spacingdrops בנפרד באופן שווה. המשך שכבות עם3 אטריות, נשאר תערובת תרד, 1 / 3cup פונטינה, 3 יותר אטריות, להישאר ערובricotta, אז נשאר פסטו. למעלה עם 3 האטריות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
10
מורחים את הצלחת הנותרת; מפזרים עם פונטינה שנותרה.צלחת כיסוי עם נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אופים לזניה עד מחומם דרך מבעבע בקצוות, 50 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר רדיד מן המנה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
מטאטא Preheat. לטגן לזניה עד העליון הואמקבל כתמים, הפיכת occasionallyfor צלחת אפילו בראונינג, על 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
15
תנו לי 15 דקות להתארגן.
16
* זמין בכמה סופרמרקטים ו atspecialty חנויות מזון ושווקים איטלקיים.