קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

לזניית אפונה מתוקה

לזניית אפונה מתוקה
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאפון לאסגנאן המתוק לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 540 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, אפונה, ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו לזניה מתוקה של ארטישוק וארטישוק. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את האפונה במסננת או מסננת גדולה לרוץ מתחת למים קרים עד מופשר; תן ניקוז. בקערה בינונית, לשלב את ריקוטה, אפונה, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. כפית חצי מרינרה לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ'. למעלה עם 2 שכבות של אטריות לזניה (4 גיליונות).
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים חצי מתערובת הריקוטה על האטריות ומעל שכבה אחת של אטריות לזניה (2 גיליונות).
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4
מורחים את תערובת ריקוטה הנותרים על האטריות. למעלה עם 2 שכבות של אטריות (4 גיליונות) ואת המרינרה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
מפזרים את המוצרלה על גבי. רופף לכסות עם נייר ואופים עד אטריות מכרז, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®