קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

לזניית בשר פסטו

לזניית בשר פסטו
לזניה בשר פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 612 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם צנוברים, אטריות לזניה, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה פסטו, לזניה פסטו ואפונה, ו אספרגוס-פסטו לזניה.

הוראות

1
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
2
מערבבים היטב גבינת ריקוטה, ביצים ופלפל; מערבבים היטב עם מקציף תיל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מסננים עגבניות, הזמנה 1/3 כוס שמן 1/2 כוס עגבניות. שמור שאריות עגבניות לשימוש נוסף. סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון, ולהוסיף 1/2 כוס עגבניות, בזיליקום, ואת הבא 3 מרכיבים; תהליך עד חלקה. עם ריצת מעבד, יוצקים שמורות 1/3 כוס שמן דרך מצנח מזון בזרם איטי, יציב; תהליך עד מעורבב. מקפלים תערובת בזיליקום (פסטו) לתערובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה, ערבוב עד בשר מתפורר; לנקז. מערבבים ברוטב ספגטי. כפית שליש מתערובת בשר לתבנית אפייה משומנת 13x9x2 אינץ'. מסדרים 3 אטריות לזניה מבושלות על תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלותאטריות לזניה מבושלות
רוטב פסטהרוטב פסטה
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מורחים חצי פסטו על אטריות, ומפזרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם שאריות 3 אטריות ותערובת בשר נותרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מכסים ואופים ב 350 במשך 25 דקות. לחשוף ומפזרים עם הנותרים 2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים, חשוף, 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו לעמוד 10 דקות; לשרת.