לזניית בשר פסטו
לזניה בשר פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 612 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם צנוברים, אטריות לזניה, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה פסטו, לזניה פסטו ואפונה, ו אספרגוס-פסטו לזניה.
הוראות
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה.
מערבבים היטב גבינת ריקוטה, ביצים ופלפל; מערבבים היטב עם מקציף תיל, ומניחים בצד.
מסננים עגבניות, הזמנה 1/3 כוס שמן 1/2 כוס עגבניות. שמור שאריות עגבניות לשימוש נוסף. סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון, ולהוסיף 1/2 כוס עגבניות, בזיליקום, ואת הבא 3 מרכיבים; תהליך עד חלקה. עם ריצת מעבד, יוצקים שמורות 1/3 כוס שמן דרך מצנח מזון בזרם איטי, יציב; תהליך עד מעורבב. מקפלים תערובת בזיליקום (פסטו) לתערובת ריקוטה.
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה, ערבוב עד בשר מתפורר; לנקז. מערבבים ברוטב ספגטי. כפית שליש מתערובת בשר לתבנית אפייה משומנת 13x9x2 אינץ'. מסדרים 3 אטריות לזניה מבושלות על תערובת בשר.
מורחים חצי פסטו על אטריות, ומפזרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם שאריות 3 אטריות ותערובת בשר נותרת.
מכסים ואופים ב 350 במשך 25 דקות. לחשוף ומפזרים עם הנותרים 2 כוסות גבינת מוצרלה.
אופים, חשוף, 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.
בואו לעמוד 10 דקות; לשרת.