לזניית פטריות ופלפל צהוב
המתכון פטריות לזניה פלפל צהוב יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 335 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק פלפל צהוב עם קרוטונים פטריות בר, לזניית פטריות ופלפל מתוק, ו לזניה עם פטריות, נקניק ופלפל אדום צלוי.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כפית טפטוף במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
מוסיפים פטריות, פלפל, בצל ושום למחבת; מטגנים 10 דקות או עד למכרז.
להוסיף תיבול קריאולי, אורגנו, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 3 דקות. לחשוף ומבשלים 4 דקות.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים קמח, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מבשלים עד עבה מעט (כ 8 דקות), ערבוב כל הזמן (לא להרתיח).
מוסיפים פרובולונה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור, ערבוב עד גבינה נמסה.
מורחים רוטב 1/2 כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על רוטב; למעלה עם חצי תערובת פטריות ועל 3/4 כוס רוטב. חזור על שכבות, מסתיים עם האטריות.
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות. מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים באופן שווה עם מוצרלה ובייקון.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.