קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

לזניית תפוחי אדמה מוקרמים

לזניית תפוחי אדמה מוקרמים
אם יש לך פלפל טחון, גבינה שוויצרית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניית תפוחי אדמה מוקרמים, לזניה ארטישוק שמנת, ו לזניה עוף שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בקערה בינונית, להקציף יחד את רוטב אלפרדו וחלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים 1/4 כוס הרוטב בתחתית תבנית האפייה. ואז שכבה 1/3 של תפוחי אדמה על הרוטב בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מפזרים 1 כף גבינת פרמזן ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
בקערה בינונית נפרדת, לשלב את החזיר, ברוקולי ו 1 1/2 כוסות של הגבינה השוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים היטב וממרחים 1/3 של תערובת זו על תפוחי האדמה בתבנית האפייה. ואז למעלה עם שכבה נוספת של תפוחי אדמה, ואחריו תערובת החזיר, סוף סוף ציפוי כל עם הגבינה השוויצרית הנותרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
יוצקים את רוטב אלפרדו הנותרים על כל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
8
מכסים ואופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 45 דקות, ואז לחשוף ולאפות ב 350 מעלות F (175 מעלות c) במשך 25 דקות נוספות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.