קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

לזניית תפוחי אדמה מוקרמים

לזניית תפוחי אדמה מוקרמים
אם יש לך פלפל טחון, גבינה שוויצרית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניית תפוחי אדמה מוקרמים, לזניה ארטישוק שמנת, ו לזניה עוף שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בקערה בינונית, להקציף יחד את רוטב אלפרדו וחלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים 1/4 כוס הרוטב בתחתית תבנית האפייה. ואז שכבה 1/3 של תפוחי אדמה על הרוטב בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מפזרים 1 כף גבינת פרמזן ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
5
בקערה בינונית נפרדת, לשלב את החזיר, ברוקולי ו 1 1/2 כוסות של הגבינה השוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים היטב וממרחים 1/3 של תערובת זו על תפוחי האדמה בתבנית האפייה. ואז למעלה עם שכבה נוספת של תפוחי אדמה, ואחריו תערובת החזיר, סוף סוף ציפוי כל עם הגבינה השוויצרית הנותרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
יוצקים את רוטב אלפרדו הנותרים על כל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
8
מכסים ואופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 45 דקות, ואז לחשוף ולאפות ב 350 מעלות F (175 מעלות c) במשך 25 דקות נוספות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.