לחם אגוז
לחם אגוז יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. אם יש לכם חלב חמאה, מים חמים, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפיית לחם: לחם משמש אגוז, לחם שיבולת שועל אגוז, ו לחם אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון; דופק 8 פעמים או עד קצוץ גס.
מערבבים שיבולת שועל קצוצה ו 1 כוס מים רותחים בקערה בינונית; לתת לעמוד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
ממיסים שמרים במים חמים 1/4 כוס בקערה של מערבל לעמוד; בואו לעמוד 5 דקות.
להוסיף חלב חמאה לתערובת שיבולת שועל, ערבוב לשלב. מוסיפים דבש ושמן.
מוסיפים את תערובת שיבולת השועל לתערובת השמרים; מערבבים עם חיבור וו בצק עד בשילוב. שקול או כף קלה 5 אונקיות קמח לכל מטרה (כ 3 כוסות) וקמח מאפה מחיטה מלאה בכוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חלב חמאה.
מערבבים את הבצק במהירות בינונית 10 דקות או עד שהוא חלק וגמיש, ומוסיפים קמח לכל מטרה, 1/4 כוס בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לצדדים של הקערה.
הוסף אגוזי מלך; לערבב במהירות בינונית רק עד בשילוב.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לחלק לשניים. מחלקים כל חצי ל-3 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לעצב כל חלק לתוך חבל 14 אינץ'.
מניחים 3 חבלים לאורך על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול (לא למתוח). קמצוץ מסתיים יחד בקצה אחד לאטום. חבלים צמה, לצבוט קצוות רופפים יחד לאטום. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר ליצור צמה נוספת. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
שפריץ העליון ואת הצדדים של כיכרות קלות עם מים מבקבוק ספריי.
אופים על המדף המרכזי של התנור ב 400 במשך 28 דקות או עד חום זהוב עמוק.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.