קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות10
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם אגוז

לחם אגוז
לחם אגוז יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. אם יש לכם חלב חמאה, מים חמים, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפיית לחם: לחם משמש אגוז, לחם שיבולת שועל אגוז, ו לחם אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון; דופק 8 פעמים או עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מערבבים שיבולת שועל קצוצה ו 1 כוס מים רותחים בקערה בינונית; לתת לעמוד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
ממיסים שמרים במים חמים 1/4 כוס בקערה של מערבל לעמוד; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להוסיף חלב חמאה לתערובת שיבולת שועל, ערבוב לשלב. מוסיפים דבש ושמן.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את תערובת שיבולת השועל לתערובת השמרים; מערבבים עם חיבור וו בצק עד בשילוב. שקול או כף קלה 5 אונקיות קמח לכל מטרה (כ 3 כוסות) וקמח מאפה מחיטה מלאה בכוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מערבבים קמחים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
7
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
8
מערבבים את הבצק במהירות בינונית 10 דקות או עד שהוא חלק וגמיש, ומוסיפים קמח לכל מטרה, 1/4 כוס בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הוסף אגוזי מלך; לערבב במהירות בינונית רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
10
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
אגרוף בצק למטה; לחלק לשניים. מחלקים כל חצי ל-3 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לעצב כל חלק לתוך חבל 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
13
מניחים 3 חבלים לאורך על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול (לא למתוח). קמצוץ מסתיים יחד בקצה אחד לאטום. חבלים צמה, לצבוט קצוות רופפים יחד לאטום. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר ליצור צמה נוספת. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
שפריץ העליון ואת הצדדים של כיכרות קלות עם מים מבקבוק ספריי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
15
אופים על המדף המרכזי של התנור ב 400 במשך 28 דקות או עד חום זהוב עמוק.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף