לחם איטלקי באמצעות מכונת לחם
לחם איטלקי באמצעות מכונת לחם יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא חלב צמחוני יש 43 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. לכו לחנות והרימו קמח לא מולבן, שמן זית, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 328 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו מכונת לחם לחם איטלקי (אפוי בתנור), שיבולת שועל לחם (מכונת לחם / לחם יצרנית), ו קטן במיוחד אור בריא צרפתית לחם לחם (א. ב. מ) לחם מכונה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח, סוכר חום, מים חמים, מלח, שמן זית ושמרים במחבת מכונת הלחם לפי הסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור בצק; לחץ על התחל.
מוציאים את הבצק והופכים אותו על משטח מקומח קלות. יוצרים בצק לשתי כיכרות.
הניחו את תפר הכיכרות כלפי מטה על קרש חיתוך המפוזר בנדיבות בקמח תירס. מכסים את הכיכרות במטלית לחה ומניחים לתפוח, עד להכפלת הנפח כ-40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
בקערה קטנה, היכו יחד ביצה 1 כף מים.
מברישים את הכיכרות העולות בתערובת ביצים. לעשות אחד ארוך, מהיר לחתוך את מרכז כיכרות עם סכין חדה. בעדינות לנער את קרש חיתוך כדי לוודא כי כיכרות לא דבק. אם הם נדבקים, השתמשו במרית או בסכין מאפה כדי להשתחרר. החלק את הכיכרות על תבנית עם נייר אפייה בתנועה אחת מהירה אך זהירה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 עד 35 דקות, או עד שכיכרות נשמעות חלולות כאשר מקישים עליהן בתחתית.