לחם איטלקי II
המתכון לחם איטלקי II יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -40 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 224 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, מים, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה טוב. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה, לחם איטלקי מכונת לחם (אפוי בתנור), ו לחם איטלקי.
הוראות
הוסף את כל החומרים למעט ביצה, 1 כף מים, זרעי שומשום, קמח תירס לתוך מכונת הלחם שלך בסדר הציע על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק.
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים ויוצרים לתוך כיכרות.
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה משומנת.
מניחים כיכרות על צד התפר פאן למטה.
מברשת העליון של כיכרות עם מים.
תן לעלות כפול til, כ -50 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מברשת כיכרות עם ביצה לשטוף.
מפזרים זרעי שומשום. הפוך 4 חתכים על 1/4 אינץ עמוק על פני החלק העליון של יומן.
מניחים מחבת של מים חמים בתחתית התנור.
אופים לחם במשך 25 עד 30 דקות או עד הזהב. כדי להכין לחם פריך נחמד, אופים לחם אחר הצהריים וקופצים לתנור שוב במשך 5 דקות לפני הארוחה. עושה לחם מאוד פריך! תופתעו כמה זה טוב יותר אם מחממים את זה ב-5 הדקות האחרונות. נסה את זה. למדתי את זה בשיעור מכונת לחם!