קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

לחם ארטישוק

לחם ארטישוק
לחם ארטישוק דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם לבבות ארטישוק, מיונז, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו לחם ארטישוק, לחם ארטישוק, ו לחם ארטישוק מתוק של p (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים לבבות ארטישוק, גבינת פרמזן, מיונז ושום יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
פרמזןפרמזן
מיונזמיונז
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים תוספת ארטישוק באופן שווה על חצאי הלחם הצרפתי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
ארטישוקארטישוק
מורחיםמורחים
4
מניחים לחם מצופה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי חם מבעבע, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור