לחם בוקרים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו את לחם קאובוי. מנה אחת מכילה 278 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 63 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלב, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגיות בוקרים עם בייגלה וצימוקים , קוואדי קאובוי גבינתי ולחם דלעת חמוציות .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את המים, החלב והסוכר.
מפזרים את השמרים מלמעלה ומניחים לעמוד 5 דקות להתמוססות.
מערבבים את הביצה והחמאה לתוך תערובת השמרים, ואז מערבבים פנימה את המלח, אגוז המוסקט ו-2 כוסות הקמח.
מערבבים עד שהכל מתערבב היטב.
מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם עד שהבצק מתרחק מדופן הקערה. הופכים על משטח מקומח, ולשים 10 דקות (ללא רמאות!).
מניחים את הבצק בקערה משומנת ומתפיחים עד להכפלת נפחו.
מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ונותנים לנוח עוד 20 דקות.
מרדדים כל כדור לקוטר של 8 עד 10 סנטימטרים.
מחממים מחבת ברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. מטגנים כל אחת מחתיכות הלחם במשך 30 עד 60 שניות מכל צד, או עד שמופיעים כתמים חומים בהירים עד בינוניים. שומרים מכוסה במטלית לחה, או מאחסנים בשקית ניילון עד להגשה.