קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות18
מגזין

לחם ברי חיטה

לחם ברי חיטה
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 197 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח amaranth, דבש, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם בננה טריפל ברי מחיטה מלאה, לחם ברי קיץ מחיטה מלאה עם זיגוג לימון, ו לימון, יוגורט, ברי & לחם מחיטה מלאה זנגביל.

הוראות

1
מערבבים מים ופירות יער בסיר; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מסננים חיטה במסננת מעל קערה, הזמנת 1 כוס בישול נוזלי; מניחים פירות יער חיטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
3
בואו דוכן נוזלי בישול שמור עד חם (100 עד 110). מערבבים שמרים לתוך נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מערבבים חלב, דבש ומלח בסיר קטן וכבד, ערבוב עם מקצף עד דבש ומלח להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
תערובת חלב חום מעל חום בינוני עד חם (100 עד 110).
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
מוסיפים תערובת חלב לתערובת שמרים, ערבוב עם מקצף; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
כף קלה 3 כוסות קמח לחם, קמח חיטה מלאה, קמח amaranth לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים 2 1/2 כוסות קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, וקמח amaranth לתערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
קמח Amaranthקמח Amaranth
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות); להוסיף עד 1/2 קמח לחם כוס, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
10
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מעיל שני 9 x 5 אינץ ' מחבתות כיכר עם ספריי בישול; אבק כל אחד עם 1 כף קמח לחם.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
מחלקים בצק לשניים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), ללוש חצי גרגרי חיטה לבצק; מניחים את הבצק במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12
מפזרים בצק עם 1 כף סובין חיטה. חזור על הנוהל עם בצק שנותר, גרגרי חיטה, סובין חיטה. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
סובין חיטהסובין חיטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
14
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד הזהב. כיכרות מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה חוט; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה