לחם גריל טוב יותר מפיתה
טוב יותר מאשר פיתות גריל לחם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 53 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך מים חמים, מלח, שמרים פועלים מהר מ 1 חבילה כגון שמרים עלייה מהירה של פליישמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: לחם גריל, וידוי # 14: נהגתי לדעת את זה רק על ידי "לחם כיס" ... פיתות לחם, ו סלט פיתות.
הוראות
לטאטא יחד קמח (2 כוסות), סוכר, מלח, ושמרים בקערה עד בשילוב.
לטאטא יחד מים, שמן, ביצה בקערה אחרת עד בשילוב היטב, ולאחר מכן לערבב לתוך תערובת קמח עד צורות בצק מדובלל. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש, עובד רק קמח נוסף מספיק כדי לשמור על הבצק מלהידבק, על 2 דקות (הבצק לא יהיה חלק). טופס בצק לכדור ולשים בקערה משומנת, פונה מעיל, ואז לתת לנוח בקערה, חשוף, במקום חם ללא טיוטה 10 דקות.
חותכים את הבצק ל -10 חתיכות וליצור כל כדור. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, לשטח כדורים, ואז להתגלגל לתוך סיבובים 6 אינץ '(פחות מ 1/8 אינץ ' עבה) על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות.
מחבת גריל Preheat או מחבת על חום גבוה בינוני רק עד עישון, ואז להפחית את החום כדי בינוני, גריל לחם סיבובים, 1 בכל פעם, מפנה פעם אחת, עד סימנים מופיעים לחם מבושל דרך, על 2 דקות. לשמור על לחמים חמים, עטופים במפית בד.
אם יש לך מחבת גריל 2 מבער, אתה יכול גריל 2 סיבובי לחם בכל פעם.לחם יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. לחמם לחם, עטוף רופף בנייר כסף, בתנור 177° עד מחומם דרך.