לחם דלעת בריא Downeast מיין
לחם דלעת downeast מיין בריא יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1582 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. . גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית נסו לחם דלעת במזרח מיין, לחם דלעת בריא יותר, ו פאי דלעת-מייפל וופי ומיין חלק 2 (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח שלושה מחבתות כיכר 7x3 אינץ'.
מערבבים יחד מחית דלעת, ביצים, חמאה, חלב חמאה, וסוכר חום בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מערבבים קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן וג ' ינג ' ר בקערה קטנה. מקפלים תערובת קמח לתוך תערובת דלעת עד רק מעורבב. מערבבים בעדינות בצימוקים וזרעי דלעת.
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות או כוסות מאפין. מפזרים צמרות קלות עם סוכר גולמי.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי; כ -50 דקות.