לחם דלעת-פיסטוק ארוחת בוקר
לחם דלעת-פיסטוק ארוחת בוקר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ארוחת הבוקר הזאת 549 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, סודה לשתיה, צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיסטוק דלעת לחם, מתכון פיסטוקים דלעת ללא גלוטן, ו לחם דלעת ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם דלעת, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים בצימוקים ווניל.
מורחים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 13 "x 9"; מפזרים ציפוי פיסטוק.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
מקציפים גבינת שמנת, אבקת סוכר וחלב בקערה קטנה עד חלקה, באמצעות מקציף חוט. באמצעות מקציף, תערובת גבינת שמנת טפטוף על עוגה.