לחם דלעת רזה
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם דלעת רזה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. אם יש לך קמח זהב, סודה לשתייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), מטבל פשטידת דלעת רזה, ו פשטידת דלעת רזה לאחד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. תחתית ספריי רק של שתי מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים קמחים, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, allspice וציפורן עד מעורבב היטב.
בקערה בינונית, מערבבים דלעת, חלב, מוצר ביצה ושמן עד מעורבב היטב. מערבבים לתוך תערובת קמח עד מעורבב היטב. הבלילה כפית באופן שווה לתוך מחבתות.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכרות מחבתות; להסיר מחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.