לחם החמוציות המפורסם של סבתא
לחם החמוציות המפורסם של סבתא הוא צמחוני ומספק כ 2 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 1486 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, קמח, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו לחם החמוציות המפורסם של סבתא, פודינג הלחם של סבתא, ו פודינג הלחם של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ספריי או גריז אחד 9x5x3 מחבת כיכר אינץ'.
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתיה.
חותכים בחמאה עד שהתערובת מתפוררת.
מוסיפים ביצה, קליפת תפוז ומיץ תפוזים; מערבבים לערבב ולקפל בצימוקים וחמוציות.
יוצקים לתוך מחבת כיכר ואופים במשך 70 דקות או עד toothpick מוכנס יוצא נקי.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.