לחם זעפרן וצימוקים לארוחת בוקר
זעפרן ולחם ארוחת בוקר צימוקים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 190 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים חמים, חמאה, שמרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: זעפרן ולחם ארוחת בוקר עם צימוקים מוזהבים, פודינג לחם ארוחת בוקר עם צימוקים קינמון, ו לחמניות צימוקים זעפרן.
הוראות
מערבבים חלב וזעפרן; בואו לעמוד 10 דקות.
ממיסים שמרים 1 כפית סוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות או עד קצף. מערבבים בתערובת חלב. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 5 כוסות קמח, צימוקים, 1/4 כוס סוכר, חמאה ומלח לתערובת חלב, ערבוב כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשניים. לעצב כל חלק לתוך כיכר עגולה 5 אינץ'.
מקום כיכרות, הצדדים התפר למטה, 3 אינץ ' זה מזה, על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. בצע 2 חתכים אלכסוניים 1/4 אינץ ' -עמוק על פני החלק העליון של כל כיכר באמצעות סכין חדה. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד כיכרות הם השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מדפים תיל.