לחם חום מיושן
לחם חום מיושן עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 122 קלוריות. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמרים, חמאה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו מיושן חום חמאה עוגה, בראון דרבי מיושן צרפתית ההלבשה, ו חזיר מיושן עם סוכר חום וזיגוג חרדל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, יוצקים מים רותחים על שיבולת שועל. מערבבים פנימה חמאה ומולסה.
תן לעמוד עד שהתערובת מתקררת ל -120 -130 -130 -130, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה אחרת שלבו 3-1/2 כוסות קמח, שמרים ומלח. מקציפים בתערובת שיבולת שועל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים לכיכרות.
מניחים בשני 9 אינץ ' משומנים. איקס 5-ב. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 375 35-40 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.