לחם חום מלית עם פירות
לחם חום מלית עם פירות הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, דובדבנים, תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מלית לחם ופירות, לחם חום מלית עם ערמונים, תפוחים, ונקניקיות, ו לחם חום בוסטון מלית עם בייקון טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל 13 על ידי 9 אינץ צלחת אפייה עם חמאה ולהניח בצד.
מוסיפים את הלחם בקערה גדולה ומניחים בצד. בינתיים, מוסיפים 1 כף חמאה למחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא קצף, מערבבים את השום, סלרי, בצל, ומתבלים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הקורנית ואת המרווה ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים את הדובדבנים, התפוחים והפקאנים.
מעבירים לקערה עם הלחם וזורקים כדי לשלב באופן שווה.
מערבבים את החמאה הנותרת עם המרק ומיץ התפוחים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
לטפטף מעל תערובת הלחם ולזרוק למעיל.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ואופים עד חום זהוב על גבי ומחומם דרך ואת הטמפרטורה הפנימית רושמת 160 עד 165 מעלות F על מדחום קריאה מיידית, על 30 עד 45 דקות.