לחם חמוציות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כזה אדיר. נסו לחם מחיטה מלאה - לחם חמוציות, לחם צימוקים בסיסי או לחם חמוציות, ו לחם חמוציות: לחם מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. שמן בנדיבות בתחתית מחבת כיכר 9x5 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים Bisquick® לערבב, סוכר מגורען, שמנת חמוצה, שמן, חלב, קליפת תפוז וחלבוני ביצה עד לחלח. מערבבים באוכמניות.
אופים 50 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי קרום העליון הוא חום זהוב עמוק. מגניב 15 דקות. לשחרר צדדים של כיכר מן המחבת; להסיר מן המחבת ולמקם את הצד העליון על מתלה תיל. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות, לפני חיתוך. לעטוף בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים, או לקרר עד 10 ימים.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר ומיץ תפוזים עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.