קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות49
מגזין

לחם לימון עם זיגוג לימון

לחם לימון עם זיגוג לימון
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 99 גרם חלבון 147 גרם של שומן, וסך הכל 4699 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לכם שימורי משמש, ברנדי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם לימון מזוגג, לחם זוקיני לימון מזוגג, ו לחם פרג מזוגג לימון.

הוראות

1
יוצקים חלב לסיר קטן. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הסר מהחום; לכסות ולתת תלול 20 דקות. במידת הצורך, לחמם חלב עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך אוגרי תערובת בין 41° ו115 לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
מערבבים סוכר וקליפות לימון במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מערבבים 1 1/2 כוסות קמח ושמרים בקערה של מערבל כבד מצויד מצורף ההנעה. להשליך שעועית וניל ולהוסיף חלב חם לקערה; להכות להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
תן לעמוד עד נפוח מעט, על 15 דקות.
6
מוסיפים 3 כוסות קמח, ביצים וברנדי לתערובת שמרים; מכים במהירות בינונית עד לצורות בצק חלקות ומעט מוצקות, מוסיפים עוד קמח על ידי כפות אם הבצק דביק או מוסיף מים על ידי כפות אם הבצק יבש, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
7
מוסיפים תערובת קליפת לימון וסוכר ומלח. הכה במהירות בינונית 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
מוסיפים חמאה ומכים עד לספיגה והבצק חלק ורך, בערך 5 דקות יותר. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
9
בואו בצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל נפח, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
חמאה בנדיבות 12 כוס מחבת. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש בעדינות לכדור. שימוש באצבעות, לעשות חור במרכז הבצק, יצירת צורה סופגנייה.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
11
מעבירים למחבת מוכנה, דוחפים חור בבצק מעל צינור מרכזי במחבת. מכסים את המחבת בניילון נצמד; מקררים בין לילה (הבצק יעלה לחלק העליון של המחבת).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
12
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שהבצק לא יקפוץ יותר כאשר הוא נלחץ בעדינות באצבעות, כ-1 שעה 30 דקות (הבצק יעלה מעל למחבת ב-1 עד 1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
13
בינתיים, מתלה עמדה בשליש הנמוך ביותר של תנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
14
אופים לחם עד משחימים היטב על גבי, כ -20 דקות. גלישת גיליון נייר בצורה רופפת מעל וצדדים של פאן כדי למנוע overbrowning. ממשיכים לאפות לחם עד שחום עמוק למעלה ובוחן מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, מחבת מסתובבת מדי פעם אפילו לאפייה, כ 40 דקות יותר. מיד להפוך לחם על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
15
מערבבים משמר בסיר קטן על חום בינוני עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
16
מברשת משמרת בכל רחבי לחם חם. מגניב לגמרי, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
1
לנפות 1 1/3 כוסות אבקת סוכר לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מוסיפים מיץ לימון ומקציפים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים יותר אבקת סוכר על ידי כף חופנים אם זיגוג דק מדי לדבוק הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
טפטוף זיגוג על לחם מגניב ולתת לעמוד עד זיגוג קובע, על 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף באופן רופף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ