לחם לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם לימון. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), לחם פרג לימון ללא גלוטן עם זיגוג דבש לימון, ו לחם פרג לימון עם זיגוג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקרם לסירוגין עם חלב. מקפלים בפקאנים וקליפות לימון.
כף לשני משומן 9-in. אקס-5-אין. מחבתות.
אופים ב 350° במשך 55-60 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
עבור זיגוג, לשלב סוכר ומיץ לימון. מיד כפית על לחם. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מתלה חוט להתקרר לחלוטין.