לחם מחיטה מלאה עם קימל ואניס
צריך לחם נטול לקטוז וצמחוני? לחם מחיטה מלאה עם קימל ואניס יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 152 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, קמח, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. נסו מטבל יוגורט דבש עם תאנים וטוגנים חיטה אניס, לחם מכונת תפוחי אדמה-לחם קימל, ו לחם שיפון בקראווי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים דבש ושמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
שלב 1 כפית מים וביצה, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים 1 כף תערובת ביצה בקערה קטנה. כיסוי וצינה.
מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת לתערובת השמרים.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 כוסות קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, מלח, 1/2 כפית זרעי קימל, ואניסיד לתערובת שמרים; מערבבים כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף הבצק למטה; לכסות ולתת לנוח במשך 5 דקות. מחלקים בצק לשניים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם, לגלגל כל חלק לתוך חבל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. לסובב חבלים יחד, וצביטה מסתיים לאטום.
מניחים בצק במחבת כיכר 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במשך 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מברשת שמורות תערובת ביצה על כיכר, ומפזרים 1/2 הנותרים זרעי קימל.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד כיכר השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.