קושימומחה
מוכן ב15 שעות
מנות16
ציון בריאות16
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם מתוק פורטוגזי III

לחם מתוק פורטוגזי III
לחם מתוק פורטוגזית III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מנה אחת מכילה 859 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, ביצה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות. . נסו לחם מתוק פורטוגזי, לחם מתוק פורטוגזי II, ו לחם מתוק פורטוגזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה בינונית, לנצח 6 ביצים והסוכר יחד עד אור ורך. מנפים את הקמח והמלח לקערה גדולה. מערבבים את השמרים המומסים, את תערובת הביצה והסוכר ואת החמאה המומסת, המקוררת. מוסיפים לאט את החלב לתערובת הקמח עד לבצק של עקביות עבודה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד הבצק רך וגמיש, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מניחים לתוך קערה משומנת היטב, ומכסים במטלית לחה. להפריש לעלות לילה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
למחרת בבוקר, מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). גריז שני מחבתות עוגה עגולות 10 אינץ'. מחלקים בצק לשניים, מעצבים לתוך כיכרות עגולות, ומניחים למחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
מברשת את צמרות עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
7
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 15 דקות, ואז טמפרטורה נמוכה יותר ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים עוד 40 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב ואת כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה