לחם פאי תפוחים מהיר
לחם פאי תפוחים מהיר עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך מילוי תפוחים, צימוקים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . מתכונים דומים: לחם מהיר וקישואים ותפוחים, תפוח וצ'דר לחם מהיר, ו לחם מהיר עם צימוקים תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים מעט מחבת כיכר 9x5.
בקערה בינונית, להשתמש מועך תפוחי אדמה לשבור תפוחים במילוי; להפריש. בקערת ערבוב גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר לבן וסוכר חום. מערבבים ביצים, תפוחים, ותמצית וניל עד מעורבב היטב. מנפים יחד קמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח. מערבבים לתוך תערובת תפוחים, ולאחר מכן מערבבים בצימוקים ואגוזים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי.
תן ללחם להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך למתלה תיל להתקרר לחלוטין.