לחם פאי תפוחים
לחם פאי תפוחים דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח אמריקאי. אם יש לכם תפוחים, שמן צמחי, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ושומנים קלות מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח, קינמון וציפורן. בקערה נפרדת, מערבבים יחד חלב, ביצה ושמן עד מעורבב היטב. מערבבים תערובת חלב לתוך תערובת קמח. מקפלים בתפוח.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה 20 דקות, עד כיכר ספרינגס בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב במחבת 10 דקות לפני הסרת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.