קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם פולנטה חם לעזאזל

לחם פולנטה חם לעזאזל
לחם פולנטה חם לעזאזל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ללחם הזה יש 519 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח, חלב חמאה, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. נסו עוף משובח לעזאזל, הנאצ'וס הטבעוני הטוב ביותר, ו הביסקוויטים הטבעוניים הארורים הטובים ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה בנדיבות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; מניחים בצד. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הפולנטה, הגבינה, הבצל הירוק, הסוכר, אבקת האפייה, האפייה, הסודה והמלח. בקערה אחרת מקציפים יחד את הביצים, חלב החמאה והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החומרים הנוזלים לחומרים היבשים ומערבבים בעזרת מרית גומי רק עד לקבלת תערובת; אל תערבב יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מוסיפים 3/4 כוס פלפלים חריפים ארורים ואז מערבבים פנימה רוטב חם, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
5
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה ומיישרים אותה בעזרת מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עד שהלחם מזהיב ויציב למגע, כ-35 דקות. מצננים מעט ואז חותכים לריבועים ומגישים חם. אם לא מגישים מיד, מכסים בחמאה מומסת יותר כדי לשמור על לחות למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
בסיר לא תגובתי מחממים את שמן הזית. כשהשמן חם מוסיפים את הפלפלים, הג ' לפנוס ומלח הים. מבשלים על אש בינונית גבוהה כ-15 דקות או עד שהפלפלים רכים חלקית. מערבבים את התחתית מדי פעם, מכוונים את החום לפי הצורך כדי שלא ישחימו. עדיין יישאר קצת נוזלים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את העגבניות, מנמיכים את האש לרתיחה וממשיכים לבשל כ -10 דקות, להפחתת מיץ העגבניות ומסיימים לבשל את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
9
מוסיפים מלח נוסף, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
מוסיפים לבלילה לפי ההוראות.

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת אסיאגו מגוררתגבינת אסיאגו מגוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה2חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן4תוספת זחליםביצים, מקציפיםביצים, מקציפים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פלפלים ירוקים, חצויים, זרעים וחותכים לחתיכות בגודל 1 אינץפלפלים ירוקים, חצויים, זרעים וחותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ8שרימפס וורידיםרוטב חריף, לפי הטעםרוטב חריף, לפי הטעם2ג'לפנוס, חתוך לפרוסות בגודל 1/8 אינץג'לפנוס, חתוך לפרוסות בגודל 1/8 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפולנטה לטחון בסדרפולנטה לטחון בסדר791 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק פרוס דקבצל ירוק פרוס דק2חתיכות טופי הית' ברמלח ים, עדיף מלח אפורמלח ים, עדיף מלח אפור2חתיכות טופי הית' ברמלח ים, רצוי מלח אפור, יותר במידת הצורךמלח ים, רצוי מלח אפור, יותר במידת הצורך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמחית עגבניות טריות (קליפה, זרעים ופירה 1 קילו עגבניות בשלות במעבד מזון)מחית עגבניות טריות (קליפה, זרעים ופירה 1 קילו עגבניות בשלות במעבד מזון)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה לא מלוחה, מומסת, ועוד לכיסוי אם לא מגישים מידחמאה לא מלוחה, מומסת, ועוד לכיסוי אם לא מגישים מיד