קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 56 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

לחם קינמון-צימוקים

לחם קינמון-צימוקים
לחם קינמון וצימוקים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך מים חמים, קינמון טחון, קמח טפיוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-56 דקות. מתכונים דומים: לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, לחם קינמון וצימוקים ללא גלוטן למכונת לחם, ו לחם קינמון וצימוקים רום.

הוראות

1
שלב 1 כוס מים חמים וצימוקים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לעמוד 10 דקות או עד צימוקים הם שמנמנים; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3
ממיסים שמרים ב 1 כוס מים חמים 1/2 כוסות חלב חם בקערה קטנה; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לשקול או קלות קמחים כפית ארוחה זרעי פשתן לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים קמחים, ארוחת זרעי פשתן, 1 כפית קינמון, מסטיק xanthan, ומלח בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים תערובת שמרים, חמאה, חומץ, דבש וביצים; לנצח עד מעורבב. מקפלים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מערבבים 2 כפיות קינמון וסוכר חום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כפית שליש הבלילה לתוך מחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול. למעלה עם חצי תערובת קינמון-סוכר. חזור על שכבות פעם אחת. כפית נותרת שליש הבלילה מעל תערובת קינמון-סוכר. מכסים באופן רופף בניילון נצמד, ומניחים לעלייה במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה ו-45 דקות או עד שהבצק נמצא ממש מעל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים ב 375 במשך 55 דקות או עד העליון הוא חום זהוב לחם נשמע חלול כאשר טפח. מגניב לגמרי במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2.3 אונקיות קמח אורז חום (אודות2.3 אונקיות קמח אורז חום (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2חתיכות טופי הית' ברחבילה שמרים יבשים (אודותחבילה שמרים יבשים (אודות2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1.8 אונקיות זרעי פשתן (אודות1.8 אונקיות זרעי פשתן (אודות3חתיכות טופי הית' ברקינמון טחון, מחולקקינמון טחון, מחולק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחם 1% חלב דל שומן (100° עד 110°)חם 1% חלב דל שומן (100° עד 110°)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2.6 אונקיות קמח אורז לבן (אודות2.6 אונקיות קמח אורז לבן (אודות1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר4.2 אונקיות קמח דורה לבן מתוק (אודות4.2 אונקיות קמח דורה לבן מתוק (אודות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2.1 אונקיות טפיוקה קמח (אודות2.1 אונקיות טפיוקה קמח (אודות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (100° עד 110°), מחולקמים חמים (100° עד 110°), מחולק2חתיכות טופי הית' ברמסטיק xanthanמסטיק xanthan