לחם קינמון-צימוקים
לחם קינמון וצימוקים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך מים חמים, קינמון טחון, קמח טפיוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-56 דקות. מתכונים דומים: לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, לחם קינמון וצימוקים ללא גלוטן למכונת לחם, ו לחם קינמון וצימוקים רום.
הוראות
שלב 1 כוס מים חמים וצימוקים בקערה בינונית.
תן לעמוד 10 דקות או עד צימוקים הם שמנמנים; ניקוז.
ממיסים שמרים ב 1 כוס מים חמים 1/2 כוסות חלב חם בקערה קטנה; תן לעמוד 5 דקות.
לשקול או קלות קמחים כפית ארוחה זרעי פשתן לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמחים, ארוחת זרעי פשתן, 1 כפית קינמון, מסטיק xanthan, ומלח בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד בשילוב.
מוסיפים תערובת שמרים, חמאה, חומץ, דבש וביצים; לנצח עד מעורבב. מקפלים בצימוקים.
מערבבים 2 כפיות קינמון וסוכר חום בקערה קטנה.
כפית שליש הבלילה לתוך מחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול. למעלה עם חצי תערובת קינמון-סוכר. חזור על שכבות פעם אחת. כפית נותרת שליש הבלילה מעל תערובת קינמון-סוכר. מכסים באופן רופף בניילון נצמד, ומניחים לעלייה במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה ו-45 דקות או עד שהבצק נמצא ממש מעל למחבת.
אופים ב 375 במשך 55 דקות או עד העליון הוא חום זהוב לחם נשמע חלול כאשר טפח. מגניב לגמרי במחבת.