לחם קלוי עם בוראטה וארוגולה
לחם קלוי עם בורטן וארוגולן הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ארוגולה תינוק, לחם ג'בטה פריך, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחם שום קלוי וסלט ארוגולה, לחם שזיפים ובורטה עם בלסמי וארוגולה, ו משמש בגריל עם בוראטה, חזיר כפרי וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
קליפה מגוררת דק מ 1 לימון
מחממים תנור ל 204°. למלא קערה קטנה עם מים.
מניחים חצאי לחם, בצד לחתוך, על תבנית אפייה; לחם מברשת עם שמן זית 2tablespoons. לחם טוסט ב ovenuntil פריך ואור זהב בקצוות,על 15 דקות.
הסר מהתנור.מברשת קלה כל לחם חצי עם מים (לא להשרות). לשפשף צדדים חתוכים של לחם חלבעם צדדים חתוכים של חצאי שום.
מניחים 2 חצאי לחם, בצד חתוך, אחדכל 6 צלחות.
טפטוף כל לחם חצי עם שמן זית. למעלה כל חצי עם 1 טריז בוראטה; מפזרים מלח ופלפל שחור הקרקע freshly ו drizzlelightly עם שמן זית. לזרוק ארוגולה עם שמן זית 1tablespoon בקערה קטנה; sprinklewith מלח ופלפל שחור טחון טרי.סלט תל ארוגולה על גבי בוראטה עלחצי לחם אחד; מפזרים כל אחד עם קליפות gratedlemon ומגישים.
* גבינות איטלקיות רכות וטריות עשויות מרומוזרלה ושמנת; זמינות בחנויות סופרמרקטים ובבתי אוכל מיוחדים ובשווקים איטלקיים.